Xact-Smart_010_Office.jpg

News Akıllı abkant - Xact Smart

Xact Smart büküm teknolojisine hızlı bir geçişe olanak sağlar. Bu yeni büküm tezgahı ile birlikte, Bystronic yüksek kalite ve performansı orta fiyat segmenti ile birlikte sunar.

Bir firma hızlı ve başarılı bir şekilde büküm teknolojisine nasıl geçiş yapar?  Çekici koşullar ile sunulan öncü İsviçre teknolojisi ile mümkün. İşte bu Xact Smart'ın ortaya çıkış fikridir. Bystronic bu yeni abkant ile orta fiyat segmentinde kaliteli  abkant kullanmak isteyen müşterileri hedefler. 

Bystronic, Xact Smart ile,  parçalarınızı kolayca ve düşük maliyetle imal edebileceğiniz çok amaçlı bir makine sunar.

Sayfayı paylaş

Her şey parmaklarınızın ucunda!

Pek çok kullanıcı için büküm teknolojisine basit bir şekilde ulaşmak kritik bir faktördür. Büküm planını yükle, makineyi ayarla ve bükmeye başla. Bu tamda Xact Smart'ın ByVision bükme arayüzü ile size sunduğu kolaylıktır. Operatörler tüm büküm işlemlerini 22 inclik dokunmatik ekran üzerinde bir kaç parmak hareketi ile kontrol ederler.  

Xact Smart'ın hidrolik bombelemesi yüksek büküm hassasiyetini sağlar. Bükülecek parçanın uzunluğunu ve pozisyonunu belirleyen ve ByVision bükmenin içine entegre olan teknoloji sayesinde pistonların ideal güç dağılımını belirler. Böylece operatör karmaşık detaylar ile uğraşmak zorunda kalmaz.

Sayfayı paylaş