Antil_Intro.jpg

News Bystronic otomasyon uzmanı Antil S.p.A'nın hisselerinin çoğunu satın alıyor

Müşterilerimizin otomasyon alanındaki artan taleplerini daha da iyi bir şekilde yerine getirebilmek için Bystronic, Antil S.p.A'nın hisselerinin %70'ini satın alıyor. Müşterilerimiz böylece otomatik sac metal işlemlerinde daha da geniş bir teknoloji yelpazesine erişim sağlayacak.

Günümüzde sac metal işleme alanında başarı; ürünleri seri, ekonomik ve sürekli yüksek kaliteli bir şekilde üretebilmeyi gerektiriyor. Aynı zamanda, karışık işlemlerin basitleştirilmesi ile genel verimin arttırılması ihtiyacı da büyüyor. Bu trend dünya çapındaki piyasaları değiştiriyor ve yeni üretim fırsatları yaratıyor. İmalat süreçlerinin otomasyonu bu ihtiyaçların teknik çözümlerle sonuca ulaştırılması yönünde büyük bir adım. Esnek otomasyon modüllerini kesme ve bükme işlem zincirine dahil ederek Bystronic çok sayıda kullanıcıya halihazırda geniş bir çözüm yelpazesi sunuyor.

Müşterilerimizin otomasyon alanındaki artan taleplerini ileride daha da iyi bir şekilde yerine getirebilmek için Bystronic, Antil S.p.A'nın hisselerinin %70'ini satın alıyor. Otomatik sac metal işleme alanındaki İtalyan uzmanın hisselerinin çoğunluğunu elinde tutması, Bystronic'in otomasyon alanındaki mevcut teknoloji ve hizmet yelpazesini genişletmesini mümkün kılacak. Antil S.p.A sayesinde, Bystronic kesme sistemlerinin yüklenmesi ve boşaltılması, ilgili depolama sistemleri ve hizmetler için artık tamamlayıcı çözümler sunabilecek.

Antil S.p.A merkezi San Giuliano Milanese'de (İtalya'nın Milan ili) bulunan son derece yenilikçi bir teknoloji şirketidir. 1989 senesinden beri yaklaşık 110 çalışanıyla birlikte şirket sac metal işleme endüstrisi için otomasyon çözümleri geliştirme alanında uzmanlaşmıştır. Portföyüne lazerle kesme ve delme makineleri için yükleme ve boşaltma sistemleri, otomatik sac metal depolama sistemleri, robot destekli bükme çözümleri ve müşteri hizmetleri dahildir. Anti S.p.A.'nın teknoloji ve hizmetleri sac metal işleyen müşterilerinin ihtiyaçlarını esas alır. 2017 yılında şirket yaklaşık 18 milyon ciro elde etmiştir.

Antil ile Bystronic birbirlerini yalnızca teknolojileriyle değil, kültürleriyle de tamamlıyor. Yenilik ve müşteri ihtiyaçlarına odaklılık her iki şirket için de temel öneme sahip. Gelecekte müşteriler otomatik sac metal işleme alanında geniş bir teknoloji yelpazesine erişim sahibi olacak. Buna ek olarak Antil ve Bystronic müşteri ihtiyaçlarını tüm otomasyon unsurlarını kapsayan bir satış ve hizmet organizasyonu ile de destekleyecek.

Sayfayı paylaş

Bystronic is acquiring a majority stake in Antil and thus deepening its existing technology and service portfolio in the field of automation.

Bystronic Antil'in hisselerinin çoğunu satın alıyor ve böylece otomasyon alanındaki mevcut teknoloji ve hizmet yelpazesini genişletiyor.

Sayfayı paylaş