Warranty-Fiber-Premium.jpg

News Fiber Warranty Premium

Siz kesim yapın, biz garantiyi uzatalım. Bystronic şimdi tüm fiber lazer kaynakları için 5 yıla kadar garanti sunmaktadır. Bu yeni teklifle, müşterilerimiz fiber lazerle kesme operasyonları için daha da yüksek seviyede bir güvenlikten faydalanırlar.

Bystronic fiber lazer teknolojisini uzun yıllardır sac işleme sektöründe başarıyla uygulamaktadır. Kesim teknolojisinin tüm detaylarını geliştirmektedir. Müşterilerimiz ByStar Fiber, BySprint Fiber ve BySmart Fiber kesim sistemlerini satın alma kararı verirken sadece yenilikçi teknolojiyi değil ayrıca seçkin kalite ve servis mükemmelliğini de seçerler. 

Uzatılmış garanti ile, Bystronic tüm fiber lazer kesim sistemlerine özel bir servis hizmeti sunmaktadır. Bu teklif ile, Bystronic yeni lazer kesim sistemi alımlarında full servis paketini lazer kaynakları için 5 yıla çıkarmaktadır. Hali hazırda kullanıcılar için de, Garanti paketi kapsamlı güvenlik ve koruma sunmaktadır. 

Garanti altında bir talep oluştuğunda, Bystronic Fiber lazer kaynağının parça ve komponentlerini ücretsiz olarak değiştirmeyi teklif etmektedir. (Servis Mühendisi işçiliği ve masrafları hariç) Garanti süresi boyunca herhangi bir kesim saati sınırlaması yoktur, sınırsızdır. Sertifikalı servis mühendislerimiz en hızlı şekilde firmanızda olacak ve sadece original yedek parça kullanacaklardır.

Sayfayı paylaş

Fiber Warranty Premium

Fiber Warranty Premium

Sayfayı paylaş