Longlife_Intro.jpg

News Best choice Deal: Longlife nozullar şimdi web mağazamızda

Nozul değişimi olmadan daha uzun süre kaliteli kesimler yapın. Bystronic, lazer kesim konusunda bu talepler için yeni nesil kesme nozulları geliştirdi. Longlife nozullarımızı şimdi web mağazamızda %20 fiyat avantajı ile keşfedin.

Bystronic, kesme nozullarının en yeni neslini sunmaktadır. Bystronic'in özel bir alaşım ile elde ettiği yüksek kullanım ömrü sayesinde; bu özel olarak geliştirilmiş Longlife nozullar, lazer kesim işleminde yüksek kullanım ömrü ile öne çıkar. Bystronic’in geliştirme kesim testlerinde; yüksek kaliteli malzemenin kesim işleminde, en yüksek lazer performanslarında bile Longlife nozulların daha yavaş aşındığı gözlenlenmiştir. Ayrıca yeni Longlife nozullar, kesim partiküllerinin ve folyo kalıntılarının yapışmasına karşı daha dirençlidir. Yüksek kalitede daha az nozul değişimi ile uzun süre kesim yapabilme konusunda önemli bir avantajdır.

Yeni Longlife nozullar "HK" tipi olarak, tüm Bystronic vidalanmış nozullu CO2 ve fiber lazer kesim sistemleri için mevcuttur. Yeni Longlife nozullara geçiş işlemi kullanıcı için basittir. Lazer kesme sistemindeki mevcut tüm kesim parametreleri Longlife nozulların kullanılması ile korunur.

Best choice deal: 31 Ekim 2018'e kadar web mağazası etkinliğimizden faydalanın. Oturumu açın, uygun Longlife nozulu seçin ve  %20 fiyat avantajından faydalanın.

Web mağazamızı henüz kullanmadınız mı? Kayıt işlemi basittir ve hızlı gerçekleşir. Buradan yedek parçalarınızı ve tüketim malzemelerinizi istediğiniz zaman rahatça sipariş edebilirsiniz.

Sayfayı paylaş

Sayfayı paylaş