CompDays_2.jpg

News Competence Days 2017: Bir sonraki adım

Bystronic entegre metal işleme dünyasını sunar. En büyük kurum içi etkinliğimiz boyunca dünyanın dört bir yanından gelen konukları ağırlıyor; yazılım, kesme, bükme ve otomasyon alanlarında yenilikleri sunuyoruz.

Rekabetçi başarı, bir şeyleri herkesten daha iyi yapmak demektir; her zamankinden daha hızlı ve daha akıllıca üretmek için yeni çözümler geliştiriyoruz. Başarı ayrıca; maliyetleri, zamanı ve kaliteyi optimize etmek için gittikçe karmaşıklaşan üretim süreçlerini daha şeffaf hale getirme anlamına da gelmektedir. Başarı, bir sonraki adıma açılır: büyümek için yeni yollar. 15 ve 17 Haziran 2017 tarihleri arasında misafirlerimiz, İsviçre Niederönz'deki merkez ofisimizde Competence Days boyunca bu yolları birinci elden keşfediyorlar.

Bystronic'in entegre otomasyonuna güvenin: Otomasyonun bir sonraki aşaması, akıllıca hareket edecek sistemler olacaktır; Bireysel proses adımlarının ötesine geçen otomasyon. Bu, ideal bir üretim akışı yaratılmasına olanak sağlar. Bu, üretiminizin başarabileceği en üst düzey verimlilik seviyesidir.

Esnek proseslere güvenin: Şimdiye kadar, hızlı ve esnek üretim arasında her zaman bir seçim olmuştur. En son nesil makine sistemlerimiz bu oyunun kurallarını değiştiriyor. Gelecekte; standart seri üretime benzer koşullarda, küçük seri veya bireysel yüksek adetlerde üretilen ürünler üretebileceksiniz.

Entegre üretime güvenin: Bu, akıllı makine sistemlerinin dijital bir ağını oluşturmak için proses adımlarınızı birleştirmenize olanak sağlayacaktır. Bu ağı planlar ve kontrol eder; bilgiye her an erişebilir ve gerekirse müdahale edebilirsiniz. Yeni yazılım ve hizmetler ile bu gelişmenin temellerini oluşturuyoruz.

Bizimle birlikte entegre metal işleme dünyasına bir sonraki adım atın.

Sayfayı paylaş

CompDays_1.jpg
CompDays_3.jpg

Sayfayı paylaş