maktek1_2017.jpg

News Maktek İzmir 2017: ByStar 10kW Fiber lazer Türk Sanayicisiyle buluştu.

Gelecek sanayi devriminin öncü makinalarını bir araya getiren MAKTEK İzmir fuarı, 4 - 7 Ekim 2017 tarihlerinde Fuarİzmir’de ziyaretçileriyle buluştu.

Makina ve takım tezgâhlarının en önemli üreticilerini buluşturan fuar 30 binin üzerinde ziyaretçiyi ağırladı. 

Bu yıl fuarda, Bystronic Türkiye ekibine Güney Avrupa Pazarı Kıdemli Başkan Yardımcısı Franck Cavalin de katılırken, İsviçre’den gelen servis mühendisleri de ekibe destek oldu. ByStar 10kW Fiber lazeri Türk Sanayicisine tanıtan ekip, fuarın en çok ziyaret edilen standına ev sahipliği yaptı. 

Teknolojinin en üst sınırını görme fırsatı sunan ByStar 10kW; sanayici için ‘kesim hızı’ tanımını, aralığını tekrar belirledi. Değişen malzeme özelliklerine ve sıradışı hızına uygun yapılandırılan yeni kesme kafası en çok merak edilen konu oldu. Ziyaretçileri etkileyen bir diğer konu ise; ince ve orta kalınlıklardaki kesim hızı, kalın malzemelerde delme hızı oldu. 

Ziyaretçilerin kolay ve geniş kapsamlı bulduğu BySoft 7 de ByStar 10kW Fiber lazer ile birlikte deneyimlendi. 

İmalat alanında geleceği belirleyecek teknolojilerin tanıtıldığı fuarda; ByStar 10kW Fiber lazer, öncü teknolojisiyle fuarın en çok ziyaret edilen makinesi olurken, sanayici için belirleyici bir deneyim oldu.

Sayfayı paylaş

Maktek 2017

Maktek 2017

Maktek 2017

Maktek 2017

Sayfayı paylaş