ByStar-Fiber_front-view_door-closed.jpg

News Sıradışı Hızda Lazer Kesim

Bystronic, ByStar Fiber fiber lazeri yeni özelliklerle geliştiriyor. En yeni 10 kilowatt lazer üreteci nefes kesici hızlarda kesme sürecini hızlandırıyor.

4, 6 ve 8 kilowattan daha hızlı olan nedir? Oldukça basit: sıradışı hız. Fiber lazer kesiminde önde olmak isteyenler için Bystronic, ByStar Fiber fiber lazer sistemini 10 kilowatt lazerle donatıyor. Bu kullanıcılara öncelikle bir ayrıcalık sağlıyor: hız, hız ve daha da fazla hız. Ve tedarikçiler kesim işlerinde en iyi şartları sağlamadaki yarışta, kendilerine en önde yer bulurlar. Lazer kesim sektöründeki rekabet bu şekilde işler: olabildiğince hızlı teslimat ve yüksek  kesim kalitesi. 

10 kilowatt ile ByStar Fiber'in kesme hızları, endüstri standardı eşdeğeri 4 kilowattlık fiber lazerlere kıyasla 4 katına kadar yükseliyor. Bu, kullanıcıların rakiplerinin çoğunluğuyla aynı sürede dört kat daha fazla parça kesmesine olanak tanır. Kullanıcılar en büyük faydayı 0.8 ila 12 milimetre arası kalınlığa sahip malzemeleri işlerken elde ederler. 30 milimetreye kadar daha yüksek sac kalınlıklarında bile, 10 kilowatt fiber lazer tam yol ileri gider.

Sayfayı paylaş

Spot Control ile yeni kesme kafası

Yalnızca yüksek kesme hızları, hedefinize ulaşmanıza yardımcı olamaz. , Kesim kalitesinde süreklilik için, yüksek lazer gücü en uygun şekilde kesme işlemiyle birleştirilmelidir. Bu nedenle, yeni 10 kilowatt lazere ek olarak, ByStar Fiber aynı zamanda yeni bir kesme kafası ile donatılmıştır. Bu kesme kafasını Bystronic kendisi geliştirmiş ve tasarlamıştır. Bu yüzden bu yeni kesme teknolojisi, piyasadaki birçok tedarikçinin sunduklarından farklıdır. Burada itici güç İsviçre uzmanlığıdır.

ByStar Fiber, ince ile kalın malzeme kalınlıklarında paslanmaz çelik, alüminyum, demir dışı metalleri ve imalat çeliklerini keser. Bu geniş malzeme çeşitliliğinde, her zaman en iyi kesme kalitesini elde etmek için kesme kafası; kesme işlemine, değişen malzeme ve malzeme özelliklerine esnek bir şekilde adapte olmalıdır.  Ve bunu operatör müdahalesi olmaksızın otomatik olarak yapmalıdır. Bunun için Bystronic, Spot Control fonksiyonunu kesme kafasına entegre etmiştir.

Bu yeni geliştirilmiş işlev lazer ışınını yapılandırır. Spot Control, sac kalınlığına ve malzemesine göre lazer ışınının odak noktasını hassas şekilde ayarlar. Sonuç olarak, ByStar Fiber, çeşitli sac kalınlıklarında ve kesim malzemelerinde her zaman en iyi işleme kalitesine ulaşır ve bunu sıradışı hızda yapar.

Sayfayı paylaş